Conservar el espíritu infantil dentro de sí mismo para toda la vida, significa conservar la curiosidad , conocer el placer de entender y las ganas de comunicar.

Bruno Munari

martes, 20 de septiembre de 2011

TALLER I RACÓ DE L'ORDINADOR

OBJECTIUS GENERALS
-Desenvolupar experiències d'utilització de les TIC amb la finalitat d'aportar entorns d'aprenentatges en els quals estiguin presentis les eines i objectes de la nova societat de l'informació.
-Generar competències i estratègies de coneixement i domini de les Noves Tecnologies començant amb el procés d'alfabetització digital conjuntament amb els altres processos d'adquisició de tècniques instrumentals.
-Incorporar en l'organització espacial i temporal de la Programació Didàctica les TIC com a material educatiu.
-Valoració dels recursos digitals com un mitjà d'aprenentatge
-Proporcionar a tots els xiquets i xiquetes un accés equitatiu a les TIC
Ja hem encetat el taller de l'ordinador: El primer pas: Cadascú ha creat la seua carpeta i ha escrit el seu nom. Així quan desenvolupen alguna activitat, guardaran els treballs que realitzen, així com les fotografies que realitzen al taller de fotografia digital.





La segona activitat, que van fent poc a poc: Dibuixar el seu autoretrat utilitzant el paint. Han creat una carpeta dels seus dibuixos.





lunes, 19 de septiembre de 2011

CAÇANT OMBRES 1

19-9-2.011
Un cop en començat aquest taller, no paren de demanar la càmera. S'han organitzat i ja han fet torns. Avui els ha tocat a Iris, Aitana, Diego i Mauro.
LES OMBRES CAÇADES
IRIS

AITANA

DIEGO

MAURO

domingo, 18 de septiembre de 2011

ENCETEM UN PROJECTE

Aquesta setmana ja hem començat amb els projectes de treball. Han triat el tema del projecte que desenvoluparem aquest trimestre.
PER SABER MÉS: