Conservar el espíritu infantil dentro de sí mismo para toda la vida, significa conservar la curiosidad , conocer el placer de entender y las ganas de comunicar.

Bruno Munari

miércoles, 7 de septiembre de 2011

HOLA : BENVINGUTS A LA CLASSE DE 5 ANYS

Comence amb un HOLA!, per convidar-vos a conèixer la classe de 5 anys i alguns moments de la vida de la classe d'aquest curs 2.011-2.012. En aquest espai virtual anirem mostrant retalls de la nostra vida a l'aula i a l'escola: part amb imatges i part amb paraules, que per això estan, per anar contant allò que anem fent.
Ens dedicarem plenament a la tasca d'aprendre a aprendre ( els infants i jo): compartint, observant, experimentant, imaginant, descobrint, conversant, rient ... Dedicant també el nostre temps als amics, als companys, fent el que ens agrada i de vegades també fent el que ens agrada menys... Seguirem intentant acceptar-nos tal com som ( i a canviar si cal), a respectar-nos, a seguir les regles fetes entre tots, però sobre tot passarem un altre any junts compartint experiències, emocions, dubtes, que ens permetran ser conscients del "que volem", partint del "que sabem" i axí anar construïnt el nostre aprenentatge essent investigadors alhora del nostre procés .

Així, doncs, en aquest bloc anirà contant-se, dia a dia la petita història de les coses de la classe de 5 anys.

Per acabar: Pense que fet educatiu ha de donar-se en un marc de comunicació, de diàleg entre la mestra i els infants, de diàleg amb la família i amb el que ens envolta; deixant també un espai per a les emocions, alegries, tristors, afectes, enfrontaments, descobriments i projectes compartits.Els dibuixos són de Roser Capdevila, del llibre " Aprendre a conviure" E. Destino

No hay comentarios:

Publicar un comentario