Conservar el espíritu infantil dentro de sí mismo para toda la vida, significa conservar la curiosidad , conocer el placer de entender y las ganas de comunicar.

Bruno Munari

jueves, 27 de octubre de 2011

CAÇANT I FENT OMBRES

26-10-2.011
Aquest matí, abans de les 9 i d'entrar a l'aula, al voltant de les 8'45, els infants que venen abans están amb el professor/a de torn. Aquesta setmana ha estat el meu torn i en vindre Laura G. ha vist com estaven fent jocs amb les ombres (amb 2 xiquets de la classe de 4 anys).
He dit a Laura si volia fer fotos i ens hem posat a jugar a fer ombres ...
En vindre Joan, Mauro i Eric B., s'han afegit, ací estan les fotografies que han fet tots quatre. Tal vegada farem una petit conte partint de les imatges, o tal vegada tan sols conversem i imaginem quan fem una ullada a les fotografies en la classe...
Com deia Malaguzzi:
"Cal que l'infant trobe un ambient on puga desenvolupar aquestes capacitats corporals i de percepció i d'elaboració activa. Es probable que més que la "forma" de l'escola, siguen els instruments amb que s'activa la seua sensibilitat i la densitat física de les informacions que rep els que exerceixen una influència formativa sobre ell."







No hay comentarios:

Publicar un comentario